Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Пройшло пленарне засідання сесії районної ради

     

    Сьогодні пройшли засідання постійних комісій, президії та 11 сесія 8 скликання районної ради. На ній, крім депутатів районної ради, були присутні начальник районної військової адміністрації Андрій Анікієнко, його перший заступник Анатолій Шкарпітко, заступник Тарас Рева, керівник апарату Наталія Разумейко, інші посадові особи райдержадміністрації та представники ЗМІ.

    На початку засідання депутати та присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів у війні з російським окупантом.

    Голова районної ради Василь Жук привітав із Днем Української Державності та відзначив важливість спадковості понад тисячолітньої історії української держави – від часу Хрещення Київської Русі та непохитність у захисті національних інтересів України.

    Депутати затвердили звіти про виконання районного бюджету за 2021 рік та перший квартал 2022 року. Розглянули інші бюджетні питання. У зв’язку із війною, у 2022 році надходження до районного бюджету значно зменшились.

    Також внесли зміни до положень про постійні комісії, про утворення президії та до регламенту районної ради.

    У зв’язку із тим, що Новгород-Сіверська районна рада працює на території бойових дій, було прийняте рішення про можливість участі депутатів, які не можуть прибути на засідання сесії, в режимі онлайн.

    Депутати також затвердили списки присяжних та прийняли деякі інші рішення.

    З метою захисту спільних інтересів територіальних громад Новгород-Сіверського району було надано право голові районної ради Василю Жуку звертатись до судів.

    Також були підтримані депутатські запити Сергія Редкача щодо можливості заготівлі дров населенням та громадами району та Людмили Корицької щодо відновлення роботи установ міграційної служби у громадах району.

    +4

    Переглянути статистику та оголошення

    Просувати допис

    1515

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/