Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    ТОВ «ПК «Пожмашина» запрошує на роботу

     

    Потрібні начальник планово-економічного відділу, начальник сервісного відділу (ремонт та технічне обслуговування пожежних автомобілів та спецтехніки), менеджер зовнішньоекономічної діяльності, начальник відділу складської та транспортної логістики, інженер-технолог лакофарбових покриттів, інженер-конструктор (машинобудування), інженер-конструктор електротехнічного, електроконструкторського бюро.

    ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина», що розташована в селищі Ладан Прилуцького району, - український провідний виробник протипожежної, аварійно-рятувальної, спеціалізованої та сільськогосподарської техніки. Підприємство працює з 1927 року, динамічно розвиваючись та активно нарощуючи свої потужності. Його виробництво – це сучасні технології, інноваційне обладнання, максимально автоматизовані процеси.

    Своїм працівникам «Пожмашина» гарантує офіційне працевлаштування, гідну зарплату, повний соціальний пакет. А ще - можливість навчання та підвищення кваліфікації, кар’єрний ріст, доставку на роботу, надання матеріальної допомоги в складних життєвих ситуаціях та на лікування, подарунки та преміювання до свят, забезпечення корпоративним мобільним зв'язком. Іногороднім працівникам, у разі потреби, надаються комфортні кімнати в гуртожитку чи орендовані за рахунок підприємства квартири.

    На сьогодні, в умовах воєнного стану, стабільна робота підприємств має для України важливе значення, бо забезпечує розвиток економіки, сплату податків, а відтак наповнення бюджетів, та переказ коштів на потреби армії. Крім того, безперебійна робота «Пожмашини» - це ще й гарантія забезпечення органів ДСНС протипожежною, аварійно-рятувальною технікою, а агропромислового сектору - сільськогосподарською технікою. Отже, зараз не час сидіти без діла, а час працювати! Долучайтеся і Ви до тих, хто працює на перемогу!

    З питань працевлаштування до ТОВ ПК «Пожмашина» звертайтеся до Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном: (04637)3-29-14 чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

    Найбільша база легальної роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

    Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

    Чернігівський обласний центр зайнятості

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/