Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Новгород-Сіверський відзначив День міста

    У заходах до 79 річниці визволення міста від нацистських окупантів взяли участь голова, заступник та виконавчий апарат районної ради.

    Голова районної ради Василь Жук та його заступник Володимир Бондаренко разом із керівництвом районної військової адміністрації та міської ради поклали квіти до братських могил, пам’ятних знаків загиблим у Другій світовій війні та учасникам АТО.

    У міському Будинку культури відбулися урочистості. Вітаючи новгородсіверців з Днем міста та річницею визволення Новгорода-Сіверського від нацистів голова районної ради зазначив: «Місто Новгород-Сіверський подарувало Україні і світові багато непересічних особистостей і легендарних подій. Новгород-Сіверський завжди бува північним форпостом нашої держави, тому і доля його під час війн була завжди непростою. Сьогодні місто знову переживає складні, але історичні часи. І містяни знову доводять свою мужність і непереможність, як на бойових, так і на трудових фронтах. І саме завдяки цьому ми неподоланно впевнені у нашій Перемозі і подальшому розвитку».

    У своєму виступі Василь Миколайович також зауважив, що місцеве самоврядування в нових умовах реформування працює тільки другий рік. Відзначив роботу Новгород-Сіверської міської ради, особливо старост, адже, при великому колі обов’язків і малих можливостях, вони перевершили себе. Кращим посадовим особам місцевого самоврядування Новгород-Сіверської міської територіальної громади вручив Почесні відзнаки. >>>>

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/