Анонси











    КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради


    Назад

    Напередодні Дня працівників освіти вітали освітян Новгород-Сіверщини

     

    Учні подарували для своїх педагогів невеличкий, але яскравий концерт.

    Із вітальними словами до присутніх звернулись голова районної ради Василь Жук, начальник районної військової адміністрації Андрій Анікієнко та міський голова Новгород-Сіверського Людмила Ткаченко і вручили нагороди.

    Голова районної ради Василь Жук, який і сам за першою освітою є учителем та присвятив школі і дітям не один рік життя, у своєму виступі, зокрема, сказав: «Робота педагога – це не просто праця. Це велике покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Із закінченням школи ми не прощаємось із учителями, а навпаки, із роками їхні уроки стають для нас ще ціннішими. Думаю, що у кожного, як і у мене, є учитель, у якого ми учимось і подумки повертаємось до його порад і вчинків усе життя».

    За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, творчу педагогічну діяльність, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено

    Почесними грамотами районної ради:

    Власенко Галину Степанівну - учителя географії та біології Крисківської гімназії Понорницької селищної ради Чернігівської області;

    Іванову Ірину Михайлівну - учителя математики Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області;

    Подяками районної ради:

    Ашомок Наталію Григорівну - машиніста із прання та ремонту спецодягу (білизни) Семенівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №6 «Сонечко» Семенівської міської ради Чернігівської області.

    Сластьон Ларису Петрівну - учителя історії та правознавства Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області.

    Цього ж дня керівники району відвідали Лоснівську школу та привітали колектив, який уособлює сільську мережу освітніх закладів, яких більшість у нашому районі.

    Перші особи району у ролі учнів побували на уроці. Були завдання і їх вирішення.

    У неформальній теплій обстановці обговорили проблеми і перспективи сільських навчальних закладів.

    Вони серце віддають дітям, а ми маємо незабувати дякувати їм за це, шанувати і допомагати у їх нелегкій справі!

     
     

    Назад

    https://www.facebook.com/nvrada.cg.gov.ua/